„Sokkal többen gondolják azt magukról, hogy értik az evolúció elméletét, mint amennyien valóban értik is azt.”
Jacques Monod, biológus     


Kérem töltse ki az űrlapot!
név:
*
jelszó: *
Ismételje meg a jelszót: *
Az email címe: *
Emlékeztető elfelejtett jelszó esetére:
Mi volt a nagypapája vagy nagymamája foglalkozása?
*
Elfogadom a működési feltételeket! *
Kérem gépelje be a képen látható ellenőrző számokat: *
*Ezeket a mezőket kérem feltétlenül töltse ki!

Működési feltételek (Jog nyilatkozat)

A honlap tartalmát szabadon le lehet tölteni, fel lehet használni, de jelezni kell honnan származik. A felhasználók tudomásul veszik, hogy az általuk feltöltött anyagok szabadon másolhatóvá válnak. A honlapra feltöltött anyagok minőségéért, tartalami pontosságért a működtető nem vállal felelősséget.
Mivel ez a téma természetfeletti dühöt, evolúciósan és emberileg érthetetlen gyűlöletet vált ki egyes emberekből felhívom minden fórumozó figyelmét, hogy az emberi méltóságot sértő szavak illetve kifejezés kerülésére kötelező.
Felhívom továbbá minden tagunk figyelmét, hogy csak olyan képeket, videokat, anyagokat stb. töltsönek fel, melyek korhatár nélkül megtekinthetők. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a működtető jogosult megkérni az üzenet átfogalmazásra.

A hozzászólások kizárólag moderálás után lesznek láthatóak. Folyamatos sértő beszéd és/vagy egyéb meg nem engedhető megnyilvánulások miatt indoklás nélkül kitiltható a honlapról a felhasználó.
Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy elemi érdekük, a saját gépük a vírusoktól (bináris program) és a férgektől (scrit, főleg böngészőn keresztül terjed) való tisztán tartása.
A honlap működtetői vállalják, hogy a személyes adatokat nem adják tovább harmadik személynek.

Minden más kérdést GNU általános szerződése szabályozza. A "szerződés" szóra kattintva a szerződés megtekinthető.